A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Серпневі секційні засідання та наради освітян

Традиційно старт кожному новому навчальному року дають серпневі секційні засідання та наради освітян. З 26 по 28 серпня 2020 року відбулися вказані заходи у змішаній формі - дистанційній (платформа ZOOM) та очному форматах.

15:41 31.08.2020

Нові вимоги Міністерства охорони здоров’я України щодо організації навчання в школах під час карантину

Міністерство охорони здоров’я України оновило протиепідемічні заходи для закладів освіти під час карантину, спричиненого COVID-19. Про це зазначено у Постанові №50 від 22 серпня 2020 року головного санітарного лікаря, опублікованій на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

15:57 21.08.2020

Привітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

                                Шановна освітянська родино! Від щирого серця вітаю Вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України – світлими святами української державності. Ці визначні дати нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення демократичної, незалежної, могутньої та процвітаючої держави.

15:56 21.08.2020

Міністерство освіти і науки України надало роз’яснення щодо умов та порядку проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2021» проводитиметься у номінаціях “Керівник закладу освіти”, “Математика”, “Українська мова та література”, “Трудове навчання”. Випробування пройдуть у три тури.

14:47 21.08.2020

Розроблені плакати та інфографіка з інфекційної безпеки шкіл

У рамках проєкту «Безпечна школа» розроблені плакати, які може використовувати кожен заклад освіти і не лише. Окрім того доступний чек-ліст інфекційної безпеки шкіл, де по пунктах «так, ні, частково» можна визначити, чи готовий заклад до безпечної роботи.

09:44 21.08.2020

10 кроків для реалізації Концепції «Безпечна і дружня до дитини школа»: рекомендації Міністерства освіти і науки України

Щоб протидіяти будь-яким конфліктам (булінгу) серед учасників освітнього процесу в школі, Міністерство освіти і науки України рекомендує практичні кроки впровадження концепції «Безпечна і дружня до дитини школа» у закладах освіти в 2020-2021 навчальному році. З рекомендаціями можна ознайомитися за посиланням https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-stvorennya-bezpechnogo-osvitnogo-seredovisha-v-zakladi-osviti-ta-poperedzhennya-i-protidiyi-bulingu-ckuvannyu

08:07 21.08.2020

Вчителі можуть пройти онлайн- курс про дистанційне та змішане навчання

Педагоги та керівники шкіл зможуть пройти безкоштовний онлайн-курс про дистанційне та змішане навчання. Даний курс також буде корисним для методистів, освітніх управлінців та батьків учнів. Опанувавши курс, педагоги зможуть навчитися застосовувати різновиди дистанційного та змішаного навчання, ознайомитись із ключовими особливостями та інструментами кожного формату, навчитись організовувати освітній процес, використовуючи технологію дистанційного навчання, а також дізнатися про успішні приклади застосування дистанційного та змішаного навчання.

09:43 20.08.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень