A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Проведено чергове засідання лідерів учнівського самоврядування

Одним із різновидів булінгу (цькування) є кібербулінг. Це така форма агресії, що передбачає жорстокі дії з метою дошкулити, нашкодити, принизити людину з використанням інформаційно-комунікаційних засобів: мобільних телефонів, електронної пошти, соціальних мереж тощо.

09:28 21.10.2020

Свято «Козацька рада в день Покрови»

Полонщина має славну козацьку історію, свідченням якої є унікальний Козацький хрест з граніту, вирубаний козацькими шаблями за наказом Богдана Хмельницького на честь загиблого воєначальника. Знаходиться він неподалік Полонного. Саме на цьому місці станція юних туристів "Обрій" Полонської громади традиційно, 14 жовтня проводить свято «Козацька рада в день  Покрови». 

08:30 15.10.2020

Нагородження працівників закладів освіти Полонської громади з нагоди Дня працівника освіти у 2020 році

За вагомі здобутки в освітянській галузі громади, високу результативність праці, творчий підхід до виховання юних громадян України, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівника освіти педагогічною премією імені Лесі Українки (наказ відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади від 21.09.2020 року №169 «Про нагородження педагогічною премією імені Лесі Українки») нагороджується: - Ліпська Валентина Володимирівна, вчитель економіки, трудового навчання Полонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3.

14:41 01.10.2020

Привітання з Днем туризму

Шановні любителі подорожей, активного відпочинку, керівники та вихованці гуртків станції юних туристів «Обрій»!

13:57 27.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень