A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Привітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Дата: 21.08.2020 15:56
Кількість переглядів: 29

                                Шановна освітянська родино!
Від щирого серця вітаю Вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України – світлими святами української державності. Ці визначні дати нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення демократичної, незалежної, могутньої та процвітаючої держави.


Сьогодні ми вшановуємо синьо-жовтий стяг – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і непереможності. Нехай потужне джерело Вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробутом, процвітанням та благополуччям.
У ці спекотні серпневі дні календар історії відраховує 29 річницю незалежності України. Це не просто День народження держави. Це день, у якому щорічно зустрічаються минуле і майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняті рішення.
Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається впевненість у власних силах і переконаннях. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.
Слава Україні!
Слава українському народові!

 

Віталій Сітарський, начальник відділу освіти,
молоді та спорту виконавчого комітету
Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень