A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Нарада керівників закладів освіти

25 січня відбулася нарада керівників закладів освіти Полонської міської територіальної громади під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту Віталія СІТАРСЬКОГО.

15:21 25.01.2024

Ватра

В рамках дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбувся заочний конкурс творчо-мистецького випробування «Ватра» (старша вікова категорія). 

10:48 03.01.2024

Моніторинг рухової активності

Пропонуємо долучитися до участі в моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення.

08:29 26.12.2023

І етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

   Відбувся І етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Цьогоріч дослідницькі проєкти представили 21 юний науковець з 7 закладів загальної середньої освіти громади. За спільним рішенням журі та оргкомітету на ІІ етап Конкурсу презентовано 11 дослідницьких робіт.

09:38 22.12.2023

Колегія відділу освіти, молоді та спорту

  21 грудня відбулося підсумкове у 2023 році засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ під головуванням Віталія Сітарського, начальника відділу освіти, молоді та спорту. На обговорення керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти та їхніх заступників були винесені наступні питання:  

13:39 21.12.2023

Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти в ЗДО

     На базі ЗДО №2 "Веселка" м.Полонного відбувся семінар директорів ЗДО та ЗЗСО з дошкільними відділеннями. На занятті учасники мали змогу ознайомитися з розбудовою внутрішньої системи забезпечення якості освіти у дошкільному закладі та спробувати себе в якості експертів з моніторингу освітньої діяльності та управлінських процесів. Досвід роботи закладу з розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти учасникам семінару презентували Наталія Загорська, директор ЗДО №2 "Веселка" та Ольга Салюк, вихователь-методист закладу.

12:22 21.12.2023

Засідання президії осередку ветеранів спорту

   19 грудня 2023 року відбулося засідання президії осередку ветеранів спорту Полонської міської територіальної громади під головуванням Миколи Павлюка, за участі головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ Марина Гапонюк.

14:55 19.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень