A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Колегія відділу освіти, молоді та спорту

Дата: 21.12.2023 13:39
Кількість переглядів: 38

  21 грудня відбулося підсумкове у 2023 році засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ під головуванням Віталія Сітарського, начальника відділу освіти, молоді та спорту. На обговорення керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти та їхніх заступників були винесені наступні питання:  

  • «Про підсумки роботи освітньої галузі за 2023 рік»;
  • «Про схвалення Програми розвитку фізичної культури та спорту Полонської міської територіальної громади на 2024-2026 роки»;
  • «Про схвалення Комплексної програми підтримки та розвитку молоді Полонської міської територіальної громади на 2024-2026 роки»;                                                                          
  • «Про роботу відділу освіти, молоді та спорту із зверненнями громадян у 2023 році»;

     -  «Про виконання плану роботу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ у 2023 році та затвердження плану роботи відділу на 2024 рік».

 

   Проаналізував  роботу освітньої галузі  за 2023 рік та розповів про плани на 2024 рік  Віталій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді та спорту.   Інформацію з решти питань донесли до учасників зібрання головні спеціалісти відділу Марина Гапонюк, Анжела Коріньовська та Ольга Лопачук. По обговорених питаннях прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень