A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 25.01.2024 15:21
Кількість переглядів: 26

25 січня відбулася нарада керівників закладів освіти Полонської міської територіальної громади під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту Віталія СІТАРСЬКОГО.

У ході зустрічі керівник відділу озвучив питання щодо особливостей фінансування галузі у 2024 році, організації харчування здобувачів освіти, про участь закладів освіти у проєктній діяльності та про співпрацю із Управлінням державної служби якості освіти у Хмельницькій області.

Головні спеціалісти відділу (Людмила КОНДРАТЮК, Марина ГАПОНЮК, Ольга ЛОПАЧУК) зорієнтували присутніх у питаннях про організацію інклюзивного навчання у 2024 році, про перебіг ІІІ етапу предметних олімпіад та підготовку до ІІ етапу конкурсу-захисту МАН; про проведення фізкультурно-спортивних заходів серед учнівської молоді, про підготовку до підсумкових засідань атестаційного процесу; про проведення та підготовку до огляду-конкурсу художньої самодіяльності та військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та інші.

Консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ігор СІРЕНЬКИЙ озвучив інформацію, що стосувалася конкурсу «Вчитель року - 2024», сертифікації педагогів, організації виставки педагогічних інновацій, а також ведення електронних журналів.

Окрім того, у заході взяли участь фахівці Державної служби надзвичайних ситуацій (Олександр ГОНЧАРЕНКО, Роман ДЕМЧУК) щодо оптимізації роботи закладів освіти щодо паспортів безпеки, облаштуванню укриттів та результатів позапланових перевірок.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень