A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

ЩО таке НАССР і яка його роль для закладів освіти

Серію робочих нарад по організації системи безпечності харчових продуктів НАССР в контексті належної організації харчування учасників освітнього процесу в закладах дошкільної та загальної середньої освіти громади було проведено 23 та 27 листопада 2023 року на базі Полонського ліцею №1 та закладу дошкільної освіти №2 «Веселка» м. Полонного.

11:28 28.11.2023

Нарада керівників закладів освіти

  У ході зустрічі було обговорено питання особливостей проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році; організації фізкультурно-спортивної роботи у закладах освіти; проведення ІІ етапу предметних олімпіад, конкурсів та підготовки до ІІІ етапу; координації зусиль щодо участі здобувачів освіти у конкурсі-захисті Малої академії наук; підготовки до фахового конкурсу «Вчитель року»; організації харчування у закладах освіти; ліцензування / скасування ліцензій закладів освіти, реєстрації паспортів шкільних автобусів; проведення внутрішніх моніторингів якості освіти, трансформації мережі закладів освіти громади та багато інших.

15:41 24.11.2023

Міжшкільні факультативи продовжують надавати освітні послуги понад державний стандарт

   Отримати додаткові знання, розширити свій кругозір з навчальних предметів та якісно підготуватися до здачі національного мультипредметного тесту, уже кілька років поспіль,  мають можливість учні випускних класів закладів загальної середньої освіти Полонської громади, відвідуючи міжшкільні факультативи.

08:35 23.11.2023

Змагання з настільного тенісу

18 листопада у Полонській міській територіальній громаді відбулися змагання з настільного тенісу в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць "Шкільні ігри". Місця розподілилися таким чином:

11:20 20.11.2023

Відбувся ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

   Відбувся ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У Конкурсі змагалися знавці української мови із 12 закладів загальної середньої освіти. Зі знання рідної мови змагалися 23 здобувачі освіти 3 3-4 класів та 64 учні 5-11 класів. Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді.

10:37 17.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень