A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Змагання по стрільбі із пневматичної зброї «Стрільба»

8 грудня 2023 р. на базі Полонського ліцею №1 відбувся залік по стрільбі із пневматичної зброї «Стрільба» в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»). Під час урочистого відкриття з вітальним словом до всіх присутніх зверталися поважні гості заходу: Віталій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді та спорту, Богдан Попов, старший лейтенант військової частини А2007 та Анатолій Рибачок, директор Хмельницького обласного центру краєзнавства та туризму. Також учасники змагань мали можливість повправлятися зі збірки-розбірки автомата на майстер-класі від військовослужбовця ЗСУ.

16:46 11.12.2023

Всеукраїнський конкурс «Новорічна композиція»

У громаді відбувся відбірковий етап традиційного щорічного Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». В умовах сьогодення та ситуації в країні, як ніколи стоїть питання бережливого ставлення до природи та її збереження, залучення дітей до творчої та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно- різдвяну флористику, професійне самовизначення учнів, розвитку флористичного мистецтва в Україні. ЗО громади взяли активну участь у конкурсі, представлені роботи відповідали вимогам Положення, мали високу якість та оригінальні техніки виконання.   Підсумки проведення відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція"

08:51 11.12.2023

Професійна зустріч у м.Старокостянтинів

   07 грудня педагогічні працівники ЗЗСО Полонської міської територіальної громади з числа професійної спільноти «Трудове навчання та технології» відвідали Старокостянтинівську міську станцію юних техніків (директор Володимир ТУРБАН) та Центр дитячої та юнацької творчості Старокостянтинівської міської ради (директор Лариса ШЕРСТОБІТОВА) за участі головних спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ.

12:46 08.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень