A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Сторінка на стадії наповнення.

Семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів ЗЗСО

15 травня на базі Полонського ліцею №4 відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів ЗЗСО «Педагогічне ток-шоу, як одна із форм виховної роботи з підліткам». Готуючись до семінару усі учасники прочитали повість Оксенії Бурлаки «Поцілунок був не останній». Робота була побудована на зразок ток-шоу «Стосуться кожного». Педагоги, під керівництвом Наталії Леончук, досліджували проблеми, порушені у книзі. Кожен зміг себе відчути у ролі підлітків, батьків або учителів. Така форма роботи є актуальною і з учнями, старших класів, і з батьками на батьківських зборах, і в педагогічних колективах. 

08:43 17.05.2024

Фінальні змагання з міні-футболу

14 травня на спортивному майданчику Полонського ліцею №2 імені О.Боброва відбулися фінальні змагання з міні-футболу в рамках Спартакіади школярів ЗЗСО Полонської міської територіальної громади, які завершили цикл учнівських спортивних змагань у 2023-2024 навчальному році.

16:59 14.05.2024

Випробування «Рятівник»

13 травня відбулося випробування «Рятівник» в рамках військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). На заході були запрошені гості: Молодший сержант Лобода Олександр інструктор 2 відділу Шепетівського РТЦК та СП та Кондратюк Тетяна старша медична сестра відділення невідкладної екстреної допомоги Полонської міської лікарні. У змаганнях прийняли участь 24 рої середньої та старшої вікової категорії. А також були запрошені наймолодші учасники Гри Козачата - рій «Сірчата» Полонського ліцею №1 та «Кіндер вовченята» Полонського ліцею №7 імені М. Сливки задля тренувань без оцінювання. Перед випробуванням учасники мали змогу відвідати майстер-клас по накланню шин, повʼязок, турнікетів та ін. а також поставити практичні запитання кваліфікованому медику. Конкурс складався з трьох частин: теоретичний тур, де учні продемонструвати свої знання з медичної підготовки, практичний тур, у якому вже необхідні були навички допомоги потерпілому та швидкісний етап - допомога потерпілому в екстремальних ситуаціях: накладання шини з підручних матеріалів, транспортування потерпілого та правильні дії у зонах обстріляв з обовʼязковим дотриманням алгоритму MARCH. Всі рої чудово справлялися з поставленими завданнями та проявили неабиякі здібності у наданні першої домедичної допомоги.

14:07 14.05.2024

Конкурс "Пластун" в рамках військово-патріотичної гри "Сокіл ("Джура")"

         1 травня на території Полонського парку відбувся конкурс Пластун в рамках військово-патріотичної гри «Сокіл («Джура»)». Учасниками змагання став 21 рій середньої та старшої вікової категорії ЗЗСО.           Пластун - комплексна командна інтелектуально-екстремальна гра з військово-спортивними та туристичними елементами та використанням методик гри "Квест". У конкурсі беруть участь 8 осіб від рою. Кожен рій за 1 хв. до старту отримує карту-схему терену гри з мітками де знаходяться етапи, які потрібно пройти: небезпечна зона, пошук закладки, виживання, краєзнавча вікторина та важливе завдання.           Захід розпочався з урочистої лінійки з представленням роїв та привітань від організаторів. Почесним гостем був військовослужбовець Геннадій Карнафель, 78 Окремий Десантно-Штурмовий Полк, який наголосив про важливість були єдиними та сильними, бути готовими захищати нашу землю, нашу мову, нашу культуру.           Конкурс Джура – це шанс зробити свій внесок у нашу спільну перемогу.            Школярі отримали заряд позитиву, море емоцій та багато нових знайомств.

08:29 03.05.2024

Семінар шкільних бібліотекарів

26 квітня в онлайн-режимі відбувся семінар шкільних бібліотекарів на тему «Пропозиції, проблеми, ризики, бачення та реалізація «Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія» та вироблення операційного плану її реалізації на період 2023-2025 роки».

13:45 26.04.2024

Весняний семінар заступників директора з навчально-виховної роботи

23 квітня у Полонському ліцеї №2 імені О.Боброва відбувся семінар заступників директора з навчально-виховної роботи на тему «Методичний стартап як спосіб підвищення мотивації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти».

17:06 23.04.2024

Як розпізнати та запобігти захворюванню на кашлюк?

З 2023 року в Україні зростає захворюваність на кашлюк. За перші два місяці 2024 року зафіксовано 515 випадків захворювання, за аналогічний період минулого року було зареєстровано тільки 27 випадків, 95,9% усіх захворілих — діти, 4,1% — дорослі. Більшість хворих — діти дошкільного та раннього шкільного віку.

09:11 23.04.2024

Прес реліз Європейський Тиждень Імунізації: Підкреслення важливості громадського здоров'я та заохочення вакцинації

«Європейський Тиждень Імунізації" - це чудова можливість нагадати собі та іншим про важливість вакцинації. Вакцинація є одним з найефективніших інструментів сучасної медицини для запобігання захворюванням та збереження здоров'я людей».

13:33 18.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень