A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Проєкт для дошкільної освіти

В рамках Проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», у якому з нашої громади брали участь ЗДО№2 «Веселка» та ЗДО №3 «Дружба», який реалізовували ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» СПІЛЬНО - програми дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України. Учасники проєкту отримали: ❇️ Різноманітні активності, цікаві ігри, руханки, художня творчість та багато іншого цікавого та корисного на сторінках Маршрутизатора. ✅ Навчання керівників ЗДО та педагогічних працівників . ✅Рубрика: Відкриті діалоги, де працівники могли поспілкуватися з провідними фахівцями в галузі навчання та виховання. ✅ Всеукраїнські марафони, на яких спікерами були науковці та практики ✅ Усі матеріали відповідно до тематичних тижнів. І звичайно великою приємністю по закінченню проєкту стали подарунки- 4 дитячі ігрові набори від UNICEF.

13:37 16.02.2024

Обласна онлайн гра-вікторина «Відун»

   07-08 лютого 2024 року Хмельницьким обласним центром краєзнавства, туризму та екологічного виховання учнівської молоді проведено обласну онлайн гру-вікторину «Відун» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для всіх вікових груп на платформі «Kahoot!»

13:19 16.02.2024

Фестиваль-конкурс «Чарівний світ ляльок»

   15 лютого 2024 року відбувся ІІІ етап (очний) фестивалю-конкурсу лялькових театрів закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Чарівний світ ляльок» у м. Хмельницькому.  Ляльковий театр «Забава» Полонського ліцею №2 імені Олександра Боброва, попередньо пройшовши ІІ (заочний) етап,  брав участь у фестивалі з авторською казкою Михайлик Наталі Василівної «Добра справа» та здобув ІІІ місце. Вітаємо колектив та  керівника з перемогою у фестивалі!

10:38 16.02.2024

Оголошення про скасування проведення громадського обговорення

   Відповідно до рішення комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, інших об'єктів, встановлення пам'ятних знаків на території Полонської міської територіальної громади (протокол №1) скасувати проведення громадських слухань з питання про присвоєння Полонському ліцею №1 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни, який загинув, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, Миколи Кукурузи, гранатометника 128 гірсько-штурмової бригади ЗСУ, які планувалися на 16.02.2024 року.

15:29 15.02.2024

Оголошення про проведення громадського обговорення по присвоєнню Полонському ліцею №1 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни, який загинув, захищаючи територіальну цілісні

   16 лютого 2024 року о 10.00 год. будуть проведені громадські слухання з питання присвоєння Полонському ліцею №1 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни, який загинув, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, Миколи Кукурузи, гранатометника 128 гірсько-штурмової бригади ЗСУ.  

09:59 13.02.2024

Змагання з баскетболу в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

10-11 лютого на базі Полонського ліцею №1 відбулися змагання з баскетболу в рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд дівчат та юнаків закладів освіти громади.

10:54 12.02.2024

Заняття з попередження гендерного зумовленого насильства та сексуального насильства

В рамках проєкту: Інформаційно-комунікаційна кампанія з питань попередження гендерного зумовленого насильства та сексуального насильства повʼязаного з конфліктом в загальноосвітніх закладах Хмельницької області, за підтримки Хмельницької обласної ГО Подільський центр «Гендерна рада» та відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ для здобувачів освіти старших класів нашої громади були проведені заняття з даної теми. Метою даного проєкту є інформування учнівської молоді щодо загроз сексуального насильства під час конфлікту та навчити реагувати на виклики. Сформувати навички протистояння загрозам та сприяти формуванню культури ставлення до здоров’я.

16:27 06.02.2024

Молодіжний проєкт

У свято Стрітення Господнього, 02.02.2024 р. у м. Полонному відбувся благодійний захід за участі колективів Центрального Будинку культури «Прокидайся, роде» та ярмарка крафтових виробників громади за ініціативи молоді.

15:48 05.02.2024

Змагання з шахів

03 лютого у Полонському ліцеї №3 імені М.Свінціцького в рамках Спартакіади школярів закладів освіти Полонської міської територіальної громади відбувся шаховий турнір, присвячений памʼяті Максима Свінціцького.

09:05 05.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень