A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Професійна зустріч у м.Старокостянтинів

Дата: 08.12.2023 12:46
Кількість переглядів: 244

   07 грудня педагогічні працівники ЗЗСО Полонської міської територіальної громади з числа професійної спільноти «Трудове навчання та технології» відвідали Старокостянтинівську міську станцію юних техніків (директор Володимир ТУРБАН) та Центр дитячої та юнацької творчості Старокостянтинівської міської ради (директор Лариса ШЕРСТОБІТОВА) за участі головних спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ.

   Метою заходу став обмін досвідом та професійне обговорення щодо напрямків роботи закладу позашкільної освіти в умовах сьогодення та забезпечення умов для ефективної роботи гуртків, зокрема радіотехнічного та художньо-естетичного напряму. Також колеги з м.Старокостянтинова поділилися своїми напрацюваннями та алгоритмами роботи для забезпечення високої результативності позашкільної освіти.

   Висловлюємо вдячність керівникам та працівникам Старокостянтинівської міської станції юних техніків та Центру дитячої та юнацької творчості Старокостянтинівської міської ради за беззастережну готовність співпрацювати, ділитися фаховими надбаннями та дружню атмосферу під час професійного спілкування.

   До зустрічі у Полонному!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень