A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

ЩО таке НАССР і яка його роль для закладів освіти

Дата: 28.11.2023 11:28
Кількість переглядів: 21

Серію робочих нарад по організації системи безпечності харчових продуктів НАССР в контексті належної організації харчування учасників освітнього процесу в закладах дошкільної та загальної середньої освіти громади було проведено 23 та 27 листопада 2023 року на базі Полонського ліцею №1 та закладу дошкільної освіти №2 «Веселка» м. Полонного.

    Досвідом впровадження системи НАССР, проблемами при організації забезпечення збалансованого, якісного, безпечного харчування дітей дошкільного та шкільного віку мали змогу поділитися члени робочих груп по організації системи  НАССР в закладах: відповідальні за організацію харчування, працівники харчоблоків, сестри медичні, комірники, заступники директорів закладів освіти з господарських питань. Саме ті працівники, посадові обов’язки яких передбачають контроль за безпечністю системи харчування в закладах освіти Полонської громади.

    Спікерами зустрічей були Наталія Будкевич, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Шепетівського районного ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та Анжела Коріньовська, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ.

    По завершенню роботи зроблено висновок про корисність проведення практичних занять, з можливістю почути думки колег та вибудувати власний алгоритм дій щодо якісної організації системи НАССР в закладах освіти громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень