A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Весняний семінар заступників директора з навчально-виховної роботи

Дата: 23.04.2024 17:06
Кількість переглядів: 9

23 квітня у Полонському ліцеї №2 імені О.Боброва відбувся семінар заступників директора з навчально-виховної роботи на тему «Методичний стартап як спосіб підвищення мотивації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти».

У ході професійної зустрічі директор закладу Валентина ЛАПЕЦЬ ознайомила присутніх із багатою історією школи та цінностями ліцею.

Також до семінару доєдналася Людмила ГУМЕНЮК, методист НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО ім. А. Назаренка із виступом на тему «Теорії мотивації: короткий огляд, характеристики та особливості». Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Марина Гапонюк означила детермінанти підвищення мотивації педагогів за результатами проведення анкетування заступників директора ЗЗСО Полонської міської територіальної громади.

Галина МЕЛЬНИК, заступник директора з навчально-виховної роботи Полонського ліцею №2 імені О.Боброва, поділилася з учасниками заходу досвідом реформування моделі методичної роботи закладу, а також алгоритмом використання стартапів у освіті.

Емоційний фон та наснагу семінару забезпечували також педагоги закладу Наталія СІНЧУК та Тетяна ПРИЙМАК.

Результатом зустрічі стало напрацювання алгоритмів підвищення мотивації педагогів та професійна підтримка заступників.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень