A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Відбулася нарада з керівниками закладів освіти громади

Дата: 05.04.2021 14:45
Кількість переглядів: 22

2 квітня 2021 року в дистанційному режимі відбулася робоча нарада з керівниками освітніх установ Полонської територіальної громади.  Зустріч пройшла у форматі відеоконференції під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту Віталія Сітарського. 

Актуальні питання щодо організації роботи закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в умовах дотримання протиепідеміологічних заходів, у зв’язку із поширенням захворюваності на ГРВІ, COVID-19 серед учасників освітнього процесу у закладах,  дотримання законодавства з питань оприлюднення обов’язкової інформації про діяльність закладів на офіційних веб – сторінках освітніх установ, організаційних засад завершення 2020-2021 навчального року, результатів проведення атестації педагогічних працівників було розглянуто на нараді.

Інформацію із вищезазначених питань донесли до керівників закладів головні спеціалісти відділу: Анжела Коріньовська, Марина Гапонюк, Людмила Кондратюк. В обговорені питань взяли участь Олександр Корніюк, директор Полонської ЗОШ І –ІІІ ступенів №3, Таїса Бучинська, директор Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та  Петро Корчинський, директор Полонської ЗОШ І-ІІ ступенів  №6.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень