A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Сторінка на стадії наповнення.

Спартакіада працівників освіти - 2024

28 березня 2024 року на базі Полонського ліцею №1 (директор - Ігор БОНДАР) за підтримки Профспілкової організації працівників освіти Полонської та Понінківської територіальних громад (голова - Олена БЕЛЬСЬКА) відбулася ХХІV відкрита Спартакіада працівників освіти освіти.

16:11 28.03.2024

"Юний дослідник"

21-22 березня відбувся інтерактивний конкурс «Юний дослідник». На Конкурс цьогоріч представлено 52 дослідницькі проєкти юних науковців з 11 закладів загальної середньої освіти громади. Вітаємо юних науковців та їхніх наставників та бажаємо успіхів на обласному етапі Конкурсу.

15:11 22.03.2024

ІІ етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

02-03 березня відбувся ІІ (обласний) етап Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цьогоріч громаду представляли 12 юних науковців з 5 закладів освіти громади. Вітаємо призерів та їхніх наставників.

16:39 04.03.2024

Змагання зі спортивного орієнтування в рамках "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

   01 березня на території парку Полонського Центру професійно-технічної освіти відбувся ІІ етап змагань зі спортивного орієнтування «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд закладів загальної середньої освіти Полонської міської територіальної громади.

13:05 01.03.2024

Нарада керівників закладів освіти громади

   29 лютого на базі Полонського ліцею №1 відбулася нарада керівників закладів освіти громади під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ – Віталія СІТАРСЬКОГО.

14:51 29.02.2024

Надання першої домедичної допомоги

   Навички першої допомоги – критична необхідність для кожної людини, особливо в умовах війни. Сьогодні це, без перебільшень, може врятувати життя.

08:26 19.02.2024

Проєкт для дошкільної освіти

В рамках Проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», у якому з нашої громади брали участь ЗДО№2 «Веселка» та ЗДО №3 «Дружба», який реалізовували ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» СПІЛЬНО - програми дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України. Учасники проєкту отримали: ❇️ Різноманітні активності, цікаві ігри, руханки, художня творчість та багато іншого цікавого та корисного на сторінках Маршрутизатора. ✅ Навчання керівників ЗДО та педагогічних працівників . ✅Рубрика: Відкриті діалоги, де працівники могли поспілкуватися з провідними фахівцями в галузі навчання та виховання. ✅ Всеукраїнські марафони, на яких спікерами були науковці та практики ✅ Усі матеріали відповідно до тематичних тижнів. І звичайно великою приємністю по закінченню проєкту стали подарунки- 4 дитячі ігрові набори від UNICEF.

13:37 16.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень