A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Результати IV ветерансько-молодіжної Спартакіади "За здоровий спосіб життя"

Дата: 01.07.2024 10:57
Кількість переглядів: 24

Фото без опису29 червня відділом освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ під патронатом Полонського міського голови було організовано IV ветерансько-молодіжну СпартакіадуФото без описуФото без опису сусідніх територіальних громад «За здоровий спосіб життя» на підтримку Збройних Сил України.

Серед учасників цьогорічних змагань - Баранівська міська територіальна громада, Миропільська територіальна громада, Шепетівська міська територіальна громада та Полонська міська територіальна громада.

Під час урочистого відкриття до присутніх з вітальним словом звернулися заступник міського голови Сергій Прядко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Віталій Сітарський, а також головний суддя змагань - голова осередку ветеранів спорту Полонської ОТГ Микола Павлюк. Вони наголосили на тому, що саме нашим захисникам ми завдячуємо можливістю зберігати і примножувати спортивні традиції нашої громади.

На усіх спортивних майданчиках панувала запекла конкуренція між учасниками, направду всі отримали задоволення від участі та вболівання за спортсменів, і вкотре переконалися в тому, що українці - незламна нація!🇺🇦

Дякуємо усім за участь і причетність; зібрані кошти передамо на збір для наших земляків.

Слава Україні! Слава Героям! Слава захисникам!

🥇- Полонська територіальна громада;

🥈- Баранівська територіальна громада;

🥉- Шепетівська територіальна громада;

4️⃣- Миропільська територіальна громада.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень