A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Спартакіада працівників освіти - 2024

Дата: 28.03.2024 16:11
Кількість переглядів: 13

28 березня 2024 року на базі Полонського ліцею №1 (директор - Ігор БОНДАР) за підтримки Профспілкової організації працівників освіти Полонської та Понінківської територіальних громад (голова - Олена БЕЛЬСЬКА) відбулася ХХІV відкрита Спартакіада працівників освіти освіти.

Після 5-річної перерви було відновлено традицію освітян Полонської громади змагатися і демонструвати свої вміння у фізичній культурі.

Спартакіада відбулася з п'яти видів спорту: волейболу, настільного тенісу, шахів, стрільби з пневматичної гвинтівки та "снайпер з баскетболу".

Спортивна подія згуртувала понад 90 освітян громади.

Завдяки вмілій роботі професійної суддівської колегії було визначено переможців та призерів; але насправді перемогли УСІ, бо отримали заряд енергії, завдяки дружньому спілкуванню, взаємопідтримці та заохоченню до змагань.

Дякуємо Збройним Силам України, в тому числі нашим колегам, які зараз захищають і захищали суверенітет та цілісність нашої держави, за те, що можемо демонструвати - освіта Полонщини розвивається і стає кращою заради майбутнього наших дітей.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень