A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Привітання з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 08.09.2023 14:03
Кількість переглядів: 48

   Полонщина завжди славилася видатними спортсменами, а залучати  до спортивних занять якнайбільше дітей та дорослих є одним із завдань відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ. Реалізації цієї мети сприяє також і День фізичної культури і спорту України, який щороку відзначається в другу суботу вересня.

   Це свято прихильників здорового способу життя, оздоровчо-фізкультурного та спортивного руху, ветеранів спорту. Заходи, які відбуваються в цей день, сприяють популяризації та розвитку здорового способу життя. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

   Вітаю з професійним святом спортсменів, тренерів, працівників організацій та установ фізичної культури і спорту, ветеранів, шанувальників спорту і всіх прихильників здорового способу життя!

   Бажаю всім  фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях у мирній і незалежній Україні!

   Слава Героям!

Віталій СІТАРСЬКИЙ,

начальник відділу



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень