A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Привітання зі Святом 1 вересня

Дата: 31.08.2023 18:50
Кількість переглядів: 72

Життя під час війни – нова реальність для України. Це ще один навчальний рік який розпочнеться в умовах війни для освітян. Зараз це контекст, в якому нам потрібно жити, приймати рішення, працювати, навчатись і врешті-решт перемагати. Але є речі, які не може відібрати жоден ворог – це 1 Вересня, початок нового навчального року.

Сьогодні освітній процес у нашій країні відбувається під звуки сирен. Повномасштабна військова агресія росії проти України спрямована на геноцид українського народу, колосальний психологічний тиск, руйнування всього українського, і української освіти в тому числі, бо добре розуміє її силу. Розуміємо силу нашої освіти і ми освітяни. Тому нехай новий навчальний рік має гарний старт. Попереду нехай усіх чекають нові пізнання, успіх і везіння. Нехай День знань надихає на нові досягнення, дасть тверду опору для подальших життєвих перспектив.

Отже, наважуйтесь, творіть, прагніть, вивчайте нове і незвідане! Адже наша сила – в наших знаннях. Ну а побажання на новий навчальний рік – одне велике на всіх – закінчити 2023-2024 навчальний рік у мирній Україні.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень