A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Любов до творчості живе в кожному серці

Дата: 17.07.2023 16:36
Кількість переглядів: 38

Не забувайте мріяти щодня.

Не забувайте усміхатись горю.

Усміхнені вуста – це та броня,

Яку не зломить навіть ваша доля.

Ліна Костенко

 

    Маємо чергову перемогу – І місце в обласному огляді-конкурсі художньої самодіяльності  закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

    Дійство під назвою «Велика мрія маленьких сердець», яке відбулося 04.05.2023 року у Полонській громаді, за участю закладів загальної середньої та позашкільної освіти, визнано кращим (диплом І ступеня) серед оглядів художньої самодіяльності міських територіальних громад області, згідно наказу Хмельницького обласного центру науково – технічної творчості учнівської молоді від 21.06.2023 року №86 «Про підсумки проведення обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти».

   Нових звершень та перемог учасникам художньої самодіяльності! Нехай зерна творчості, посіяні вчителями в душах юних дарувань,  проростуть благодатним колоссям.

 

Наказ відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ від 07.06.2023 року №101 «Про підсумки проведення огляду – конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти Полонської громади «Велика мрія маленьких сердець» в 2022 – 2023 навчальному році».

   Наказ Хмельницького обласного центру науково – технічної творчості учнівського молоді від 21.06.2023 року №86 «Про підсумки проведення обласного огляду – конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно – ужиткового мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень