A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Свято останнього дзвоника

Дата: 02.06.2023 10:17
Кількість переглядів: 25

Дорога освітянська родино!

Попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2022-2023 навчальний рік, Країна Знань перегорнула іще одну свою сторінку, сьогодні свято – Свято останнього дзвоника! 

Для багатьох школярів цей дзвоник сповіщає про відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. І хоча живемо не в простий час, бажаю гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для Вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Нехай все складеться у вас якнайкраще, нехай збудуються плани і доля нагородить вас хорошими наставниками! Станьте творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій!

Щиро вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у дітей і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагаєте пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.

           Щастя всім, добра, міцного здоров’я, успіхів та миру.

           Працюйте плідно, живіть яскраво та змістовно!

           Бажаю Перемоги! Успіхів та миру! Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень