A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Нарада директорів закладів освіти

Дата: 12.05.2023 13:30
Кількість переглядів: 23

   12 травня відбулася нарада керівників закладів освіти та освітніх установ Полонської міської територіальної громади.

  Основна увага головного спеціаліста відділу Анжели  КОРІНЬОВСЬКОЇ була приділена питанням та особливостям завершення 2022-2023 навчального року, а також медичного забезпечення освітнього процесу.

  Головний спеціаліст Марина ГАПОНЮК зосередилася на умовах переведення вчителів-пенсіонерів на роботу за безстроковими трудовими договорами та питаннях надання різних видів відпусток; окремо проаналізовано особливості організації спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи.  

   Людмила КОНДРАТЮК, головний спеціаліст відділу проаналізувала результати роботи закладів освіти з обдарованою молоддю та дітьми з особливими освітніми потребами, а також зупинилася на організації оздоровчого періоду у закладах дошкільної освіти.

   В.о. директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ігор СІРЕНЬКИЙ прокоментував особливості організації підвищення кваліфікації працівників закладів освіти у 2022-2023 навчальному році та зініціював використання нових підходів у цьому напрямку.

   Віталій СІТАРСЬКИЙ, начальник відділу освіти, молоді та спорту окреслив проблеми та шляхи вирішення адміністративно-господарської діяльності закладів освіти та загострив увагу присутніх на питаннях модернізації мережі закладів освіти громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень