A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Навчання по веденню обліку організації харчування

Дата: 12.01.2023 14:28
Кількість переглядів: 40

 12 січня 2023 року в приміщенні Полонського ліцею №1 відбулися навчання для відповідальних по веденню в електроному вигляді  обліку організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти.

   Спікерами наради були Анжела Коріньовська, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту та Світлана Савіцька, бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту. До проведення навчань долучилися працівники Полонського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області: Наталія Будкевич, заступник начальника – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, Оксана Рибіцька, провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавста, Олена Макарчук, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

    Модернізація процесу бухгалтерського облікування харчування учасників освітнього процесу, перехід на електронний документообіг, сприятимуть покращенню умов роботи працівників, відповідальних за харчування у закладі освіти та осучасненню процесів ведення документації з організації харчування.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень