A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Привітання з Днем працівників позашкілля

Дата: 23.09.2022 10:47
Кількість переглядів: 34

Шановні колеги, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників позашкілля!

     У Полонській громаді функціонують 4 заклади позашкільної освіти: Станція юних туристів «Обрій», Будинок творчості школярів, Дитячо-юнацька спортивна школа та Культурно-освітній центр польської національної меншини, які надають освітні послуги 1418 дітям.      

      Усі заклади, маючи вагомі здобутки та високу результативність праці, об’єднані єдиною метою –  розкриття та розвиток творчого, спортивного, інтелектуального потенціалу кожної дитини, щоденно створюють особливий, унікальний світ, без бар’єрів, запрошуючи дітей на чарівний «острів дитинства», де панує атмосфера добра, романтики, казки, мрії.

    І незважаючи, на непростий для освітян навчальний рік – рік в умовах російсько-української війни, працівники позашкілля зуміли організуватися в єдиний надійний тил для нашої армії, роблячи все можливе аби наблизити перемогу.

    Щиро вдячний кожному працівнику  позашкільної освіти за той неоцінений вклад у розвиток освітньої галузі громади, у створення сучасного освітнього простору для навчання, виховання справжніх патріотів нашої держави.

   Бажаю Вам і надалі бути  в авангарді подій, створювати інноваційні моделі виховного простору, працювати професійно та творчо, забезпечуючи міцне підгрунття для розвитку не тільки дитини, а й педагога.  

    Невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане нехай допоможуть Вам вирішувати найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом.

    Разом до перемоги!

    Слава Україні!

Віталій СІТАРСЬКИЙ, 

начальник відділу освіти, молоді та спорту


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень