A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Привітання з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2021 15:18
Кількість переглядів: 34

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Щиро вітаю вас із професійним святом –

Днем працівників освіти!

 

 

Висловлюю сердечну вдячність великій освітянській родині громади – педагогам закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, управлінцям, шкільним бібліотекарям, технічним та медичним працівникам, кухарям, керівникам гуртків, тренерам – всім тим, хто засіває плідні врожаї майбутнього України за Вашу самовіддану та жертовну працю, високий професіоналізм, людяність, готовність до змін та віру в якісний результат.

 Я впевнений у тому, що саме в закладах освіти навчають наших дітей багатьом, так необхідним в житті речам: це і вмінню здобувати знання, і справжній дружбі, щирості і доброті, впевненості у власних силах, які потрібні для сміливого вирішення проблем та успішної самореалізації у житті.

Наше суспільство потребує вашої праці, вашого тепла, що ви даруєте дітям, вашої мудрості. У своїх руках ви зосереджуєте неймовірну силу, докладаєте максимум зусиль аби ростити здорову націю успішних людей, здатних вивести країну на новий рівень розвитку.

Ви, педагогічна еліта, постійно тримаєте руку на пульсі змін. Вам вірять, вас люблять і шанують. Від вас залежить дитяче сьогодні і завтра.

     Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, родинного затишку, благополуччя, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення і здійснення всіх мрій та задумів.

     Нехай успіхи і перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо України, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Професійного комфорту, яскравих подій, щасливих моментів, позитивних емоцій та надійних людей поруч. Нехай в ваших родинах завжди панують тепло, радість і затишок.

 

 

 

                               З повагою Віталій СІТАРСЬКИЙ,

                                       начальник відділу освіти, молоді та 

                                                 спорту виконавчого комітету Полонської 

       міської ради ОТГ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень