A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Нарада з питань організації та проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в 2020-2021 навчальному році

Дата: 15.02.2021 14:28
Кількість переглядів: 31

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») залишається системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування, важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості школярів.

08 лютого 2021 року відбулася онлайн нарада щодо організації та проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в 2020-2021 навчальному році (далі гра «Сокіл» («Джура»)). Учасниками наради були відповідальні (виховники) за підготовку шкільних команд для участі в І етапі гри «Сокіл» («Джура»).

Розпочала нараду Оксана Штаба, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади, яка наголосила про важливість розвитку, а також впровадження у виховні системи закладів освіти гри «Сокіл» («Джура»), закцентувала увагу педагогів на нормативно-правових документах, які регламентують порядок проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в 2020-2021 навчальному році.

В роботі наради також взяли участь Валентина Рибачок, директор станції юних туристів «Обрій», Олександр Цішевський, керівник гуртка станції юних туристів «Обрій», які ознайомили виховників з Планом заходів з реалізації Положення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), обговорили типові правила змагань і конкурсних випробувань І етапу гри «Сокіл» («Джура»).

Педагоги обмінялися пропозиціями щодо організації гри та обговорили нагальні проблеми стосовно підготовки команд в закладах освіти. 

Досвід показує, що серед виховних напрямів роботи освітніх закладів Полонської громади провідним залишається національно-патріотичне виховання.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень