A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Нарада керівників закладів освіти Полонської міської територіальної громади

Дата: 17.02.2022 14:21
Кількість переглядів: 33

14 лютого відбулася нарада керівників освітніх закладів та установ Полонської міської територіальної громади.

Першим блоком питань, які були розглянуті, став алгоритм дій керівників закладів у разі виникнення надзвичайних ситуацій та військової загрози. До обговорення долучилися представники Шепетівського районного управління  ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, відділу поліцейської діяльності №3 Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області, другого відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та сектору з питань цивільного захисту населення та пожежної оборони.

Також у ході роботи начальник відділу Віталій СІТАРСЬКИЙ та головні спеціалісти Марина ГАПОНЮК та Людмила КОНДРАТЮК зосередилися на питаннях організації інклюзивного навчання, змін до професійного стандарту, супроводу процесу вибору підручників, фінансово-господарської діяльності закладів та інших.

Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олександр ФЕЛОНЮК закцентував увагу присутніх на особливостях функціонування онлайн-виставки педагогічних інновації та тематичних тренінгах підвищення кваліфікації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень