A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Привітання з Днем молоді

Дата: 25.06.2021 11:33
Кількість переглядів: 59

Дорогі друзі!

Від відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради територіальної громади прийміть найщиріші вітання з Днем молоді. Це свято підкреслює виняткове значення, яке молоде покоління відіграє в сучасній Україні. Адже саме вам, нинішнім юнакам і дівчатам, жити і творити в Україні, з тим, щоб вона зайняла гідне місце серед розвинених європейських держав та країн світу.

Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді особливе і унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна і відповідальна пора коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення і несе за них відповідальність.

Вам випало жити у непростий, але дуже цікавий період, коли відбувається становлення нашої держави і саме Ви маєте стати серйозною опорою, фундаментом на шляху розвитку і процвітання України. Я дякую моїм молодим землякам, які у ці хвилини, зі зброєю в руках, на сході країни відстоюють цілісність і суверенітет нашої держави. Ще під час революції Гідності молодь країни зробила рішучий вибір на користь демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні.

Це достойний вибір і Ви маєте пишатися ним.

Проблем у молоді вистачає, тому, я впевнений, держава приділятиме особливу увагу молодому поколінню, як незамінній рушійній силі розвитку суспільства, його найбільш перспективній генерації. Саме тому, одним із пріоритетних напрямків роботи нашого відділу є спрямування на вирішення проблем молоді, попередження негативних проявів у молодіжному середовищі, пропаганда здорового способу життя, підтримка творчих ініціатив, талановитих та обдарованих молодих людей. Бажаю Вам, друзі, щастя і віри у власні сили.

Особливі слова вітань випускникам шкіл громади 2021 року. Для Вас закінчується шкільна пора. Незабаром розпочнеться доросле життя з новими можливостями і перспективами. Попереду найскладніше – вчитися жити і найприємніше – бути щасливими. Бажаю щоб цей шлях був наповнений гарними подіями і здобутками. Впевнений, що всі ті знання, які Ви отримали у стінах школи, допоможуть реалізувати здібності і таланти, побудувати власну успішну долю. Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів та особистих перемог.

З повагою, 

начальник відділу освіти,

молоді та спорту Полонської

міської ради ОТГ                                           

                       Віталій Сітарський

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень