A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Разом до безпечного Інтернету

Дата: 11.02.2021 09:10
Кількість переглядів: 28

Можливість отримати будь-яку інформацію, не виходячи з дому, зараз це не фантастика, а реальність. І стало це можливим завдяки Інтернету. Проте спілкування у всесвітній мережі приховує небезпеку. 

10 лютого 2021 року здобувачі освіти 8 класу Полонського навчально-виховного комплексу №2 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 – дошкільний навчальний заклад» мали можливість ознайомитися із основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, із цікавими фактами щодо використання мережі Інтернет в повсякденному житті та виконати онлайн-завдання, запропоновані на Всеукраїнському онлайн-уроці на тему «Онлайн-синергія для найкращого Інтернету», який відбувся в межах співпраці Міністерства освіти і науки України та Google України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Організаторами Всеукраїнського онлайн-уроку виступила Академія цифрового розвитку та громадська організація “Центр демократичних реформ та медіа”.

Також працівниками психологічної служби освітнього закладу були проведені тренінгове заняття, виховні години з учнями під гаслом «Разом до безпечного Інтернету», на яких педагоги спільно зі школярами опрацювали  правила безпечного користування Інтернетом.

За матеріалами Полонського НВК №2 «ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 – ДНЗ»
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень