A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Засідання круглого столу з питань використання е-документообігу

Дата: 19.05.2021 08:58
Кількість переглядів: 34

18 травня відбулося засідання «круглого столу» з питань впровадження проєкту «Використання електронного документообігу у закладах загальної середньої освіти Полонської міської об’єднаної територіальної громади» за участі керівників ЗЗСО, працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників та представників відділу освіти, молоді та спорту.

Під час роботи консультант Центру Ігор Сіренький закцентував увагу учасників на технічних вимогах до впровадження електронного документообігу, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Марина Гапонюк обговорила із присутніми нормативно-правове забезпечення процесу та алгоритм роботи.

Керівники 5 закладів освіти, які вже зробили перші кроки в цьому напрямку і переходять з 01 вересня на використання виключно електронних журналів, поділилися власним досвідом впровадження етапів проєкту.

Впевнені, що проведена робота в цьому напрямку дозволить забезпечити створення оптимальних умов для ще більш результативної діяльності педагогів та підвищення якості взаємодії усіх учасників освітнього процесу.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень