Ще один заклад освіти громади оновив меню за рецептурним збірником Євгена Клопотенка
Підходить до завершення І семестр 2020-2021 навчального року, проте активне життя Новоселицької школи вирує. Які ж позитивні зміни відбулися протягом цього короткого періоду?
Розповімо про один із найулюбленіших куточків нашого закладу – шкільну оновлену їдальню, яку відвідують майже усі учасники освітнього процесу. Кухар Майя Мартинчик та помічник Ольга Ботвін вправно, відповідально та дуже смачно готують різноманітні страви за оновленим меню з елементами по рецептурному довіднику Євгена Клопотенка, яке впроваджено у нашій школі з вересня місяця. Окрім нових страв, також залишилися страви зі звичайного меню, які смакують нашим дітям. Наприклад, із збірника Євгена Клопотенка школярам дуже подобаються шніцель курячий, борщ з чорносливом, курка по італійськи, салат з капусти та зеленим горошком, а зі звичайного меню – сирна запіканка, м’ясні та рибні тюфтелі, плов, какао.
З введенням нових страв, діти почали набагато краще відвідувати шкільну їдальню. Також цьому сприяли капітальний ремонт та оснащення харчоблоку. Спільними зусиллями працівників, батьків та вчителів школи було здійснено повний демонтаж покриття стін та підлоги, замінено на новий, сучасний. Матеріали для виконання ремонту, обладнання були забезпечені відділом освіти, молоді та спорту. Долучився до реалізації масштабного проєкту депутат обласної ради Руслан Скримський, придбавши столи, ванни для миття посуду, полицю для хліба, гастрономічні ємкості. Очікуємо на надходження нового обладнання: мормітів для перших та других страв, електросковороди.
Тож після завершення карантинних обмежень чекаємо на гостини до нашої шкільної їдальні.
За матеріалами Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ступенів