A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Про семінар директорів

                                                    Будь-які зміни несуть із собою нові можливості.                                                                                Джек Уелч, американський підприємець.

22:17 05.06.2021

Зоряний Олімп – 2021

Бурхливе шкільне життя не стоїть на місці: навчальні заняття, участь у проєктах, виставках, олімпіадах, різноманітних конкурсах та змаганнях.    Кожного дня народжуються все нові ідеї. Кожен день – це свято дитячої творчості, посмішки та щирої дружби. А за  організацією творчого освітнього процесу стоять професійні, висококваліфіковані  педагоги.

23:52 03.06.2021

#Світ_дитячих_мрій

Традиційним у громаді стало проведення до Міжнародного Дня захисту дітей Фестивалю дитячої творчості дошкільнят закладів освіти Полонської МР ОТГ «Світ дитячих мрій». В умовах карантинних обмежень, цьогоріч ІV Фестиваль проходить у он-лайн режимі. Проте це не завадило педагогічній творчості та дитячому таланту. Представляємо Вашій увазі відеономери учасників Фестивалю:

08:46 02.06.2021

Відбулися випробування в рамках військово-патріотичної гри "Сокіл", ("Джура")

28 травня, з метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, надання учням та закріплення у них знань та умінь для оборони країни, навчання їх діяти в надзвичайних ситуаціях,  відбулися випробування Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед роїв закладів загальної середньої освіти Полонської міської територіальної громади, а саме: козацька забава «Перетягування линви», конкурс строю та пісні «Впоряд», конкурс щодо надання першої долікарської допомоги та транспортування потерпілого «Рятівник».

16:13 28.05.2021

#Школа без булінгу

З метою створення безпечного освітнього середовища та протидії булінгу на території області за ініціативи голови Хмельницької обласної ради Віолети ЛАБАЗЮК реалізується проект «#Школа без булінгу». В рамках даного проекту створено документально-інформаційний фільм щодо протидії булінгу (посилання на фільм: https://youtu.be/ydxekNinS-U, або https://cutt.ly/0bSiBk4).

16:33 26.05.2021

Відбувся заключний етап обласного конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

18 травня 2021 року відбувся заключний етап обласного конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Громаду представляли вихованці гуртка «Радіоелектронне конструювання» Степан Ромах та Владислав Солонець. Керівник: Сергій Мельничук.

12:52 20.05.2021

Засідання круглого столу з питань використання е-документообігу

18 травня відбулося засідання «круглого столу» з питань впровадження проєкту «Використання електронного документообігу у закладах загальної середньої освіти Полонської міської об’єднаної територіальної громади» за участі керівників ЗЗСО, працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників та представників відділу освіти, молоді та спорту.

08:58 19.05.2021

Освітяни та спортсмени підвищують кваліфікацію

З 11 по 14 травня відбулися навчання для керівників та заступників закладів освіти, фізичної культури та спорту з питань цивільного захисту за участі представників Славутських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

08:36 17.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень