A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Навчання для керівників закладів освіти

   05 жовтня розпочалися навчання для керівників закладів освіти громади з питань цивільного захисту за участі майстра виробничого навчання Славутських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, Юрія Бондарчука.   

13:16 05.10.2022

Естафета з нагоди Дня туризму

  27 вересня, з нагоди Всесвітнього Дня туризму в Полонській територіальній громаді на території Полонського Центру професійно-технічної освіти відбулася Туристична естафета, з метою популяризації туризму серед учнівської молоді та пропаганди здорового способу життя.

15:42 27.09.2022

Привітання з Всесвітнім днем туризму

   Всесвітній день туризму заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році в іспанському місті Торремоліно. Указом Президента України від 21 вересня 1998 року було встановлено, що 27 вересня в Україні щороку відзначатиметься День туризму.

10:40 26.09.2022

Привітання з Днем фізичної культури та спорту

   День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

08:41 09.09.2022

Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

   09 вересня о 10.00 годині у Полонській міській територіальній громаді відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України», який присвячений пам’яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

16:27 05.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень