A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Зоряний Олімп – 2021

Дата: 03.06.2021 23:52
Кількість переглядів: 58

Бурхливе шкільне життя не стоїть на місці: навчальні заняття, участь у проєктах, виставках, олімпіадах, різноманітних конкурсах та змаганнях.    Кожного дня народжуються все нові ідеї. Кожен день – це свято дитячої творчості, посмішки та щирої дружби. А за  організацією творчого освітнього процесу стоять професійні, висококваліфіковані  педагоги.

 03 червня 2021 року, на відкритій локації – просто неба –  у парку відпочинку на площі Слави було підведено підсумки спільної роботи – педагогічних, учнівських, батьківських колективів закладів освіти громади. Вшанувано тих учнів та педагогів, яким цьогоріч вдалося досягти певних вершин у навчанні, спорті, творчості – це переможці Всеукраїнських та обласних етапів олімпіад, змагань, конкурсів і турнірів серед учнівської молоді та їх вчителі –наставники.

 Річард Бах висловлював думку про те, що кожен, хто переконаний у своїй перемозі, рано чи пізно здобуде її. І це дійсно так, своєю працею, розумом, наполегливістю, здобувши глибокі та міцні знання з навчальних предметів стали переможцями  ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад – 36 учнів та  5 учнів - переможцями ІІІ (обласного) етапу Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. 

Цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність – характерні риси дітей, які стати переможцями Всеукраїнських, обласних конкурсів наукового, спортивного, художньо-естетичного та туристичного спрямування – 44 дитини та 1 колектив.

У вітальному слові Віталій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ привітав учнів- переможців та їхніх вчителів – наставників та поділився роздумами про те, чого вартують перемоги та поразки. Подякував учням за досягнення, а вчителям – наставникам за те, що вони надають максимальну свободу для творчого прояву дитини.

Ведучі дійства учні Полонської гімназії: Анастасія Бондар та Володимир  Якуш змогли створити атмосферу справжнього свята аби глядачі отримали лише позитивні емоції та гарний  настрій. Художні номера, підготовлені гуртківцями БТШ додали яскравих барв у свято «Зоряний олімп – 2021».

 Словами вдячності до вчителі-наставників та батьків звернулися цьогорічні випускники: учениця Полонського НВК №2 Яна Казьмірчук та учень Кустовецького ліцею Роман Шидей.
 Наша землячка, поетеса Валентина Біленька-Гаманчук, влучно підмітила у вірші «Висота», що «….Все у світі колись збувається,
                                 Хоч у долі нелегкий крок.
                                Лише тим вона підкоряється,
                                 Хто уперто іде до зірок.»
 

 Тож, бажаємо нашим учням амбітних планів, унікальних можливостей та підкорення нових вершин.
  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень