A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Про семінар директорів

Дата: 05.06.2021 22:17
Кількість переглядів: 29


                                                    Будь-які зміни несуть із собою нові можливості. 
                                                                              Джек Уелч, американський підприємець.

04 червня 2021 року на базі Червонівського НВК проведено, на відкритій локації,  семінар – тренінг для директорів шкіл громади.

Обговорили цікаву тему «Побудова індивідуальної освітньої траєкторії керівника закладу освіти в умовах запровадження концепції НУШ»: орієнтири побудови моделі індивідуальної освітньої траєкторії сучасного керівника закладу загальної середньої освіти окреслив Віталій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ; досвідом роботи Червонівського НВК з даної теми поділилися Олег Низовець, директор закладу та Олена Густяк, заступник директора з навчально-виховної роботи, лекцію з елементами мозкового штурму про аналіз складових індивідуальної траєкторії провела Марина Гапонюк, головний спеціаліст відділу; зорієнтувала присутніх на сучасних векторах діяльності керівника закладу освіти  Валентина Лапець, директор Полонської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 2.

Метою зустрічі було лише надати орієнтири для розвитку та самовдосконалення – створити певний шаблон побудови освітньої траєкторії керівника закладу загальної середньої освіти, а кожен керівник школи сам визначиться, враховуючи власний потенціал та бачення розвитку закладу як сприймати зміни освітньої реформи та реагувати на них, за якою моделлю індивідуальної траєкторії розвитку йому працювати аби забезпечити як власний успіх, так і успіх закладу освіти.

Епілогом зустрічі можна навести слова мотиваційного спікера Джима  Рона «Коли ви знаєте чого ви хочете, і ви хочете цього сильно, ви знайдете спосіб отримати це».


P.S.  Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ дякує за високий рівень підготовки та організацію проведення семінару для керівників закладів освіти громади педагогічному колективу Червонівського НВК.
      



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень