A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Відбулася он-лайн нарада з відповідальними за роботу з обдарованими учнями з питань підготовки до І етапу Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Дата: 18.11.2021 15:54
Кількість переглядів: 27

17 листопада 2021 р. відбулася он-лайн нарада з відповідальними за роботу з обдарованими учнями з питань підготовки до І етапу Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Анжела Коріньовська, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, підвела підсумки роботи наукового товариства учнів громади у 2020-2021 н.р. та окреслила орієнтири на 2021-2022 н.р. З особливостями організації та проведення Конкурсу у 2021-2022 н.р. учасників наради ознайомила Людмила Кондратюк, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту. Алла Микуляк, заступник директора з навчально-виховної роботи Полонського НВК №2, поділилася з присутніми особливостями організації науково-дослідницької роботи у закладі та лайфхаками з захисту наукових робіт. Учасники заходу взяли участь в обговоренні, щодо оптимізації процесу організації та проведення Конкурсу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень