A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

В освітніх закладах Полонської громади відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи

Дата: 27.11.2020 15:33
Кількість переглядів: 25

Обирай Свободу рідному народу!
Обирай Свободу і добро ідей!
Обирай Свободу Заходу і Сходу,
Обирай Свободу для усіх людей!

З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, віддання належної шани патріотизму й мужності громадянам, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадян, в освітніх закладах Полонської громади в період з 23 листопада по 25 листопада 2020 року були проведені виховні заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи.

В Полонській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулися спортивні змагання серед учнів 4-х класів «Зростаємо сильними, сміливими патріотами України». Під час змагань школярі продемонстрували свою згуртованість, незламність духу. 

В Червонівському НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» для здобувачів освіти 1-5 класів проведено виховні години «Збережемо гідність і свободу українського народу», «Україна понад усе», інтерактивні бесіди «Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ!». З учнями 6-9 класів організовано круглий стіл «Україна – це територія вільності та свободи!», під час якого школярі переглянули та обговорили відеоролики, написали листи гідності учасникам АТО, ООС.

В Бражинецькому НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» для учнів 4 класу проведено заняття з елементами тренінгу «З Україною в серці», яке підготувала Лівак В.В., класовод 4 класу. Метою тренінгу було сформувати в здобувачів освіти усвідомлення, що українців єднає історія, свобода, мужність та любов до рідної землі.

Виховні заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи, які відбулися в закладах освіти нашої громади стали нагадування для всіх про те, якою ціною здобуто свободу на новий шанс для України стати справжньою європейською державою. Тож, будьмо гідними пам’яті наших Героїв! 

                                                                                                                     За матеріалами з освітніх сайтів Полонської громади
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень