A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Змагання зі стрільби в рамках І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 17.03.2021 14:09
Кількість переглядів: 42

17 березня на базі Полонської ЗОШ І-ІІ ступенів №6 відбувся І етап змагань зі стрільби із пневматичної зброї в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Участь у змаганнях взяли 14 роїв середньої та старшої вікових категорій. Об’єктивне суддівство забезпечили керівники гуртків Полонської станції юних туристів «Обрій» та вчителі фізичної культури і предмету «Захист України» закладів загальної середньої освіти Полонської громади.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Сокіл” є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та молоді, важливим засобом громадянської освіти, формування національно-патріотичної свідомості і на теренах Полонської міської об’єднаної територіальної громади відбувається за координації відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та за підтримки Полонської міської ради і Полонського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень