A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Колегія відділу освіти, молоді та спорту

Дата: 21.12.2021 14:06
Кількість переглядів: 53

         21 грудня відбулося підсумкове у 2021 році засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської територіальної громади. На обговорення керівників закладів були винесені наступні питання: 
         -    «Про виконання плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ у 2021 році та затвердження плану роботи відділу на 2022 рік»;

         -    «Про головні підсумки ЗНО - 2021 та новації ЗНО - 2022»;

         -    «Про роботу відділу освіти, молоді та спорту із зверненнями громадян у 2021 році»;

         -    «Про підсумки виконання Колективної Угоди на 2016-2020 роки між відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ОТГ  та Профспілковою організацією працівників освіти Полонської та Понінківської ТГ і Колективну  Угоду на 2022-2025 роки»;

         -   «Про обговорення проєкту цільової соціальної програми національно- патріотичного виховання Полонської міської громади на 2022-2026 роки».

        Інформацію з вищезазначених питань донесли до директорів  головні спеціалісти відділу  Людмила Кондратюк, Анжела Коріньовська, Марина Гапонюк та голова профспілкової організації працівників освіти Полонської та Понінківської ТГ Олена Бельська.  Колегію провів Віталій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді та спорту.  По обговорених питаннях прийнято відповідні рішення.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень