A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Новий шкільний автобус для опорного закладу освіти

Дата: 10.11.2021 12:12
Кількість переглядів: 25

   В закладах загальної середньої освіти Полонської міської територіальної громади забезпечено 100 % підвіз учасників освітнього процесу на навчання - 428 дітей до 9 шкіл з 27 населених пунктів 12 – ма шкільними автобусами. Та, незважаючи на гарний якісний показник та налагодження системи роботи з даного питання перед засновником та відділом освіти, молоді та спорту стоять наступні завдання: створення і в подальшому належних умов для здійснення якісного довозу учнів та педагогічних працівників до місця навчання, роботи та зміцнення матеріально-технічної бази, в частині оновлення існуючого автобусного парку. 

   Варто зазначити, що одне із завдань, цьогоріч, успішно реалізовано – придбано новий шкільний спеціалізований автобус марки ЕТАЛОН А 08116Ш-0000040, загальна вартість якого становить 1 940 215,00 грн.  

   Закуплено шкільний автобус за умовами співфінансування 70/30 – 1 358,50 кошти державного бюджету та 582 064,50 – місцевий бюджет.     

   09.11.2021 року відбулося  урочисте вручення ключів від нового автобуса представниками влади: Володимиром Біликом, заступником голови Хмельницької ОДА, Віолетою Лабазюк, головою Хмельницької обласної ради, Анатолієм Катеренчуком, головою Шепетівської РДА, Францом Скримським, міським головою Полонської ТГ, Дарією Басюк, директором Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА для  опорного закладу освіти Новоселицький ліцей Полонської міської ради ТГ. Доєдналися до заходу народний депутат України Олена Копанчук,  депутати Хмельницької обласної ради Олександр Дехтярук та Руслан Скримський. 

   Наразі, цим транспортним засобом буде забезпечено підвезення 43 учнів на навчання до опорного закладу освіти двома рейсами із 4 населених пунктів: сіл Дубовий гай, Радісне, Варварівка, Бражинці, натомість застарілого шкільного автобуса 2006 року випуску, який вже вичерпав свій ресурс.

      Організація  безоплатного підвезення учнів, що проживають за межею пішохідної доступності, на навчання до закладу освіти та в зворотньому напрямку  – це вагома складова освітнього процесу та забезпечення кожній дитині рівного доступу до якісної освіти.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень