A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Розпочато підготовку до І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Дата: 16.11.2020 11:12
Кількість переглядів: 28

Посередній учитель розповідає. 
Хороший вчитель пояснює. 
Чудовий вчитель показує.
Геніальний вчитель надихає.
                          Уільям Уорд. 
                                                          

 Цьогоріч, проведення в Полонській міській ОТГ професійного конкурсу «Учитель року - 2021» заплановано в два етапи в дистанційно-очному режимі з 25 листопада  по 04 грудня 2020 року.    

Конкурс є традиційним, проводиться щорічно, з метою виявлення творчих, професійних педагогічних працівників, які в свою чергу  мають змогу презентувати  досвід роботи, поширювати серед колег професійні доробки, ділитися надбаннями та підвищувати професійну майстерність. У 2020 році таку нагоду матимуть вчителі української мови та літератури, математики, трудового навчання.      

 Та зважаючи, на пандемію СОVID-19, ріст захворюванності серед працівників закладів освіти та перехід на дистанційну форму навчання, звісно до умов проведення конкурсу внесено суттєві зміни. З метою проговорення нормативної бази,  нових умов та порядку проведення конкурсних випробувань «Учитель -2021»,  12.11.2020 року проведено організаційне засідання керівників закладів загальної середньої освіти, членів оргкомітету, журі та учасників конкурсу.       

Зустріч відбулася в дистанційному режимі, на платформі ZOOM, під керівництвом начальника відділу Віталія Сітарського.  Спікерами  були головний спеціаліст відділу Анжела Коріньовська та директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олександр Фелонюк. 

Підсумком організаційного засідання стало вироблення рекомендацій щодо організаційних засад проведення конкурсу, з метою створення належних умов роботи членів журі, оргкомітету та сприятливих умов  для розкриття творчого професійного потенціалу учасників конкурсу.
     
      
      
         
 
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень