A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Обговорено нові вимоги та порядок харчування учнів у 2022 року

Дата: 13.01.2022 09:59
Кількість переглядів: 39

Керівниками закладів загальної середньої освіти, відповідальними за організацію харчування учасників освітнього процесу, працівниками харчоблоків спільно із спеціалістами відділу освіти, молоді та спорту, централізованої бухгалтерії відділу 12 січня 2022 року в дистанційному режимі проведено нараду по обговоренню налагодження системи організації харчування у закладах освіти громади у 2022 році, зважаючи на новий порядок та вимоги до організації харчування.
     

Оновлене чотиритижневе меню, нові технологічні картки приготування страв, введення документації відповідальних за організацію харчування та кухарів, проблеми впровадження системи безпечності приготування страв – ХАССП та інші нагальні питання було проговорено на зустрічі. 
   

Керівники шкіл, працівники харчоблоків мали змогу поділитися досвідом роботи, надати пропозиції щодо удосконалення процесів організації харчування, визначитись із вирішенням проблемних питань. 

 

Примірне чотиритижневе меню для учнів 1 – 4 класів та учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Полонської  міської ради об’єднаної територіальної громади на 2022 рік
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень