A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади

Наша мова калинова

Дата: 25.02.2021 08:04
Кількість переглядів: 37

Щороку 21 лютого вся світова спільнота відзначає Міжнародний день рідної мови, яке було проголошене на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в Парижі у 1999 році. Метою Міжнародного дня рідної мови є сприяння мовній різноманітності світу, стимулювання вивчення іноземних мов населенням різних країн. 

Це свято також відзначається і в Україні. Адже цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням.

До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилися здобувачі освіти Бражинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», які відвідали мовне караоке-кафе «Пузата хата». 

Завітавши в кафе, школярі мали змогу скуштувати різноманітне «мовне» асорті, посмакувати «фонетичним» лимонадом, продегустувати страву від шеф-кухара «Кулінароніми», насолодитися десертом «Шоколадна морфологія», а також іншими лінгвістичними смаколиками. Під час проведення заходу не обійшлося без української пісні, яку учні заспівали у дружньому колі. 

За матеріалами з сайту Бражинецького НВК 
«ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ»

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень